EDZÉS TIPPEK

Ha  számodra is fontos az egészséged megőrzése,  szeretnél velem mozogni, s kíváncsi vagy, hogy milyen egy igazi „Sasis” edzés, akkor gyere és tarts velem!

A tagsággal és a részletekkel kapcsolatban kérlek keress az alábbi elérhetőségeimen:

mobil: 20/383-5097
e-mail:

Facebook: AlakSzobrászat – Sasival

Sasilogó - sorválasztó

Saját magad szeretnéd összeállítani edzéstervedet? Nincs lehetőséged elmenni terembe? Nos, ehhez szeretnék segítséget nyújtani. A fotók közül tudsz válogatni és összeállítani edzésedet, aszerint, hogy épp aznapra mit terveztél.

Mielőtt nekiállnál az edzésnek természetesen a bemelegítésről ne feledkezz meg!!!

Fentről lefelé haladva mozgasd át a nyakadat, válladat, karodat, csuklódat, törzsedet, csípődet, combodat, térdedet, bokádat.

Ezután válassz 5 gyakorlatot, melyet a képen látható ismétlésszámban végezz el 3 körben.

De variálhatod is, hogy egyik nap felsőtestre edzel, a következő alkalommal pedig alsótestre.

Nehezítheted a gyakorlatokat, ha súlyokkal dolgozol, vagy emeled a terhelést.

Ha befejezted az edzést, utána kötelező a nyújtás!  Ezt sokan szeretik elbliccelni, mert sietni kell haza, vagy főzni, vagy épp a gyereket rendezni. Ne tedd! Saját magadért, azért, hogy legközelebb is hatékonyan tudj edzeni, kihagyhatatlan!

 

Jó edzést kívánok!

A 2020-as esztendő rengeteg új, érdekes, nem tervezett feladatot hozott számomra. Régóta noszogattak már a barátaim, edzőtársaim, hogy miért nem készítek edzésvideókat, fotókat, hogy miért nem mutatok meg magamból többet. Most az élet lehetőséget adott rá, szinte rákényszerített.

Valamiért mindig azt éreztem, hogy ehhez még nem vagyok elég tapasztalt, nincs elég tudásom, nincs megfelelő technikai hátterem, kit kérjek meg, hogy segítsen a videók elkészítésében. Tehát gyártottam magam számára a kifogásokat. Ismerős ugye?

Aztán március hónapban, mikor már nem volt mire várnom – s az edzéseket mindenképp szerettem volna folytatni, ha teljesen más formában is – nem tudtam tovább halogatni, s a kifogásokat keresni. Egy nagyon kedves vendégem keresett meg, s ajánlott egy lehetőséget edzés videók készítésére. Nyeltem egy nagyot, aztán egy határozott igen volt a válaszom. Bár nem tudtam mi vár rám, mit várnak el tőlem, milyen edzésről van szó, kiknek szánják, mekkora időkeretben gondolták mindezt megvalósítani.

Megbeszéltünk egy időpontot, elmentünk egy csodás helyszínre, a város tetejére, s pár perces bemutatkozás után, már indult is a felvétel. Otthon nagyjából összeállítottam egy edzéstervet a fejemben, kitaláltam mit is szeretnék mondani és mutatni. Ahogy lenni szokott, ebből természetesen szinte semmi sem valósult meg. A felvétel közben jókat nevettünk, egy két oda nem illő szó is elhagyta a számat, de bevallom őszintén, nagyon-nagyon jól éreztem magam. Nem is értem, miért van mindig gyomorgörcsöm, miért félek az új feladatoktól, amikor meg visszatekintek rá, kiderül, hogy lubickolok ezekben a szerepekben.

Borbola Péter a Dél+ TV tulajdonosa felkérésének (egyébként ő állt a kamera másik oldalán) tettem eleget. Szerencsés vagyok, mert azonnal megtaláltuk a közös hangot, végig mosolygott, velem nevetett, s erősített, hogy jó az, amit csinálok, épp erre gondolt.

Mivel maximalista vagyok minden munkámmal kapcsolatban, így nagyon-nagyon vártam, hogy végre láthassam a felvételt, hiszen az, hogy Peti jónak ítélte meg, egy dolog. S az egy másik dolog, hogy én szakmai szemmel hogyan értékelem. Hiszen akármennyire is szeretnék helyesen kivitelezni egy gyakorlatot (én állandóan ezt hangsúlyozom az edzéseimen is), nem mindig sikerül, mert edzés közben rengeteg mindenre kell figyelnem.

Nagyon sok ember nézi a videót, s fontos, hogy ne a rosszat tanulják meg, hanem mindig a lehető legjobbat kapják. Tudom, rengeteg edzés videót lehet most találni a neten, vannak fantasztikusan jók és vannak minősíthetetlenek is. Mi a saját eszközeinkkel igyekeztünk a tőlünk telhető legjobbat kihozni és megmutatni.

Fogadjátok olyan szeretettel ezeket a videókat, mint amilyen nagy lelkesedéssel készítettük.

https://www.facebook.com/delplusztv/