ELSŐ KIADVÁNYOM

Sok emberrel beszélgetek az életmódváltással kapcsolatosan, többen privátban írtok rám, segítséget, tanácsot kértek. Nem tudjátok, hogyan kezdjetek bele, hogyan induljatok el, sok esetben nincs elég bátorságotok személyesen szakemberhez fordulni, vagy elmenni egy csoportos edzésre. Én nagyon szeretem a csoportos edzéseket, s tapasztalom minden egyes alkalommal, hogy a csoport ereje mennyire fontos, hiszen a tagok támogatják, ösztönzik, motiválják egymást.

Tapasztaltam, s látom én is mennyire nehéz az elindulás, hiszen sok esetben sem a család, sem a barátok nem támogatóak az életmódváltásban, sőt, még ki is nevetnek, így a kezdeti nagy lelkesedés nagyon gyorsan alább is hagy.

Maximálisan átérzem, milyen érzés az, amikor az ember kiközösítve érzi magát, mikor vágyakozva nézi a többieket, akik olyan dolgot csinálnak, amire ő képtelen, vagy nem tud úgy öltözködni, ahogy szeretne, vagy amikor már túltolja az edzéseket, de semmi változást nem tapasztal magán.

Éppen emiatt egy olyan anyag összeállítását terveztem, mely a kezdeti nehézségekhez ad segítséget, támogatást, bátorítást. Ezért gondoltam egy nagyot, s szerkesztettem egy motivációs receptgyűjteményt, mely az általam és a vendégeim által főzött ételekből és receptekből áll. Ez a kiadvány a kezdeti lépést mutatja, hogy mit mire cserélj le, mit mivel egyél, milyen adagokat, és hányszor. Azt hiszem ez a legnehezebb minden elinduláskor, s ha már ráéreztél az ízére és elég kreatív vagy a konyhában, akkor csodákat művelhetsz.

Biztos vagyok abban, hogy minden nő szexi szeretne lenni, Te is. Hódítani szeretnél, s kíváncsian fürkészed a férfi tekinteteket. Ahhoz, hogy felfigyeljenek Rád, nem elég egy fitt test, szeretni és elfogadni kell magad, és mindez csak akkor lehetséges, ha összhangban van az étkezés és az edzés aránya, ha élvezed és szereted, amit csinálsz. Tudom, hogy milyen nagy segítséget és erőt ad az, ha egy olyan ember mondja el tapasztalatait, akit ismersz, akiben bízol, aki hiteles a számodra. 

Nagy izgalommal és szeretettel írtam, mert azt gondolom, ehhez hasonló kiadványt nem sokan szerkesztenek. Bízom benne, hogy Neked is tetszeni fog, s nagy lelkesedéssel, erővel, hittel állsz neki az életmódváltásnak.

Ez a kiadvány barátaim közreműködésével és segítségével valósult meg.

Köszönöm Steiner Nikinek a csodás fotókat, Bechtel Helgának a szerkesztést és a szöveg helyre pofozását, valamint Jankovics Zoltánnak a nyomdai munkát.

Hálás vagyok Mosonyi Anitának a folyamatos támogatásért, biztatásért, és azért, hogy mindig többet lát bennem, mint amit én hiszek magamról.

 

A Tolna Megyei Népújságban jelent meg  cikk az első kiadványom bemutatójáról, melyet a lenti linkre kattintva olvashattok:

https://bit.ly/3sHpLqn

Ha te is változtatni szeretnél étkezési szokásaidon, és a fent leírtak felkeltették érdeklődésedet, az Életmódváltás Sasival kiadványomat a e-mail címen rendelheted meg.