ÍRÁSAIM

A privát facebook oldalamon rendszeresen írtam hosszabb posztokat születésnapra, Karácsonyra, ünnepek alkalmával, vagy egy szuper hétvége összegzéseként. Többen reagáltak, s írták, hogy mennyire szeretik olvasni az írásaimat, s olyan, mintha ezek az ő gondolataik lennének.

Természetesen az első időben Édesanyámnak mutattam meg, mint fő kritikusomnak, mert tudtam, hogy nem hiteget, nem kedveskedik csak azért, hogy én örüljek, vagy hogy ne bántson meg. A stílusunk különbözik, azonban az emberek iránti szeretetünk, az élethez való hozzáállásunk, a naivságunk, a mindenre való rácsodálkozásunk nagyon is hasonló. Nagyon szoros, mély kötelék fűz bennünket össze, s e kapcsolat kiszélesedett, mikor megszületett Lilla lányom. Nagy örömünkre ő is nagyon tehetséges az írásban, pillanatok alatt képes megírni személyre szóló versikéket. Nálunk leginkább ez volt a „divat”, nem drága, értelmetlen tárgyakat vásároltunk egymásnak, hanem szívből jövő üzeneteket, verseket ajándékoztunk.

2017. október 22-én létrehoztam az Eddz testben és lélekben – Sasival facebook oldalamat (Mosonyi Anita több hónapos noszogatására), amit teljes egészében úgy alakítok, formálok, amilyen én vagyok. Ha valaki végiglapozza az oldalt, úgy gondolom egy teljes képet kap az életemről, a munkáimról, a gondolkodásomról. Nehéz volt az elején, mert nem tudtam mennyit adhatok ki magamból, mennyire mondhatom el őszintén a véleményemet, hogyan fognak reagálni az emberek. Hiszen sokan ismernek és szeretnek, és sokan nem. Soha nem akartam szebbnek, jobbnak, többnek látszani, mutatni magam, mint amilyen vagyok. Szerintem ez a legfontosabb, s a mai kifejezéssel élve, hiteles. Azt szeretném, ha kimegyek az utcára, elmegyek egy koncertre, edzést tartok, vagy épp egy bálba készülök, ugyanazt a Sasit lássák. Az embert, a nőt, a gyermeket, az édesanyát, a barátot, az edzőt.

Sok esetben kérnek fel kisebb reklámírásokra, sok ismerősömnek segítettem gondolatait papírra vetni, mert számukra ez nehézséget okozott. Megfogadtam az oldal létrehozásakor, hogy csak akkor írok, ha mondandóm van, ha van miről beszámolnom. Felesleges, töltelék dolgokról nem szeretnék írni, akkor inkább pár napig hagyom, hogy jöjjenek a gondolatok, legyenek események, érjenek hatások és ezeket osszam meg az olvasóval.

Bízom benne, hogy ez az oldal is annyira színes, egyedi, őszinte, s megmutatja valódi énemet. Sokat dolgoztunk rajta Andival, sokszor kellett átírni, vagy épp teljesen újraírni a részeket, hiszen közben a helyzet is és mi is változtunk.

Azt hiszem az írás most már megmarad egy mankónak, egy érzelem kinyilvánító lehetőségnek, s bízom benne, hogy még sok-sok szép élménnyel leszek gazdagabb, és sok rendezvényt fogok még szervezni, melyről írhatok.

Az Eddz testben és lélekben – Sasival Facebook oldalamon olvashattok az általam szervezett programokról, elmondom, illetve leírom gondolataimat, érzéseimet, véleményemet bizonyos dolgokról, eseményekről, helyzetekről. Ahogy az oldal nevében benne is van, ahhoz, hogy jól legyek, nem csak a testemet kell edzeni, hanem a lelkemet is ápolni.

Kérlek, tarts velem, legyél a Facebook családom tagja.