KREATÍV SZÖVEGÍRÁS

A privát facebook oldalamon rendszeresen írtam hosszabb posztokat születésnapra, Karácsonyra, ünnepek alkalmával, vagy egy szuper hétvége összegzéseként. Többen reagáltak, s írták, hogy mennyire szeretik olvasni az írásaimat, s olyan, mintha ezek az ő gondolataik lennének.

Természetesen az első időben Édesanyámnak mutattam meg, mint fő kritikusomnak, mert tudtam, hogy nem hiteget, nem kedveskedik csak azért, hogy én örüljek, vagy hogy ne bántson meg. A stílusunk különbözik, azonban az emberek iránti szeretetünk, az élethez való hozzáállásunk, a naivságunk, a mindenre való rácsodálkozásunk nagyon is hasonló. Nagyon szoros, mély kötelék fűz bennünket össze, s e kapcsolat kiszélesedett, mikor megszületett Lilla lányom. Nagy örömünkre ő is nagyon tehetséges az írásban, pillanatok alatt képes megírni személyre szóló versikéket. Nálunk leginkább ez volt a „divat”, nem drága, értelmetlen tárgyakat vásároltunk egymásnak, hanem szívből jövő üzeneteket, verseket ajándékoztunk.

2017. október 22-én létrehoztam az Eddz testben és lélekben – Sasival facebook oldalamat, amit teljes egészében úgy alakítok, formálok, amilyen én vagyok. Ha valaki végiglapozza az oldalt, úgy gondolom, egy teljes képet kap az életemről, a munkáimról, a gondolkodásomról.

Nehéz volt az elején, mert nem tudtam, mennyit adhatok ki magamból, mennyire mondhatom el őszintén a véleményemet, hogyan fognak reagálni az emberek. Hiszen sokan ismernek és szeretnek, és sokan nem. Soha nem akartam szebbnek, jobbnak, többnek látszani, mutatni magam, mint amilyen vagyok. Szerintem ez a legfontosabb, s a mai kifejezéssel élve, hiteles. Azt szeretném, ha kimegyek az utcára, elmegyek egy koncertre, edzést tartok, vagy épp egy bálba készülök, ugyanazt a Sasit lássák. Az embert, a nőt, a gyermeket, az édesanyát, a barátot, az edzőt.

Sok visszajelzést kapok, melyeknek nagyon örülök, hiszen ez azt jelenti, hogy szükség van még azokra az írásokra, gondolatokra, amelyeket képviselek, amelyek rólunk szólnak, nagyon hétköznapi, mindennapos, olyan, mintha azok a dolgok, amelyek velem megtörténtek, akár másokkal is megtörténhetnek.

Így született meg a kreatív szövegírás gondolata, mint egy sokadik lehetőség, melyben szeretném magam kipróbálni.

Sok esetben kérnek fel kisebb reklámírásokra, sok ismerősömnek segítettem gondolatait papírra vetni, mert számukra ez nehézséget okozott. Írtam már szoláriumnak születésnapra, véradásra meghívó/felhívó posztokat, vendégház weboldalára beköszönő sorokat, és ami a szívemhez közel áll, épp most a napokban kaptam felkérést egy sportcentrumtól, hogy segítenék-e a posztjaik megírásában, mert úgy érzik, hogy a gondolataim, az élethez, a sporthoz, az emberekhez való hozzáállásom maximálisan követendő példa számukra.

Szóval, ha úgy érzed, hogy szeretnéd a szolgáltatásodat megmutatni/bemutatni, de nem érzel magadban tehetséget az íráshoz, és szükséged van segítségre, keress bátran az oldal alján található elérhetőségek valamelyikén.