RÓLAM MONDTÁK

„Jaj Sasi, elmondani nem tudom mi van bennem. Amellett, hogy iszonyúan elfáradtam, minden alkalommal, ahogy nézlek és hallgatlak tisztább lesz bennem, miért küldött a Jó Isten az életembe. Olyan lendületet, motivációt adsz a dolgaimhoz, példát mutatsz, amit senki mástól nem látok, bármerre is nézek! És persze mindezt a legjobbkor! Most, amikor nekem is indulnom kell az újba! Hálás vagyok érte!!!! Nagyon!!!”

„Szia Andi! Szuperek az edzések! Én úgy örülök, hogy „megtaláltalak”! Köszönöm a ma reggeli test és gondolatébresztőt! Nagyon jó volt! Szétizzadtam magam! Tökéletesen jól csinálod! Változatosak az óráid és mindenre kiterjedőek! Mindig érzem másnap!”

„Drága Andi, most fejeztem be a reggeli tornagyakorlataidat (jó, kis túlzással… de igyekeztem nagyon).
Egy éve kaptam a bal térdemre egy protézist, így előtte a térdproblémáim miatt nem tornáztam, és azóta sem tudok nagyon sok gyakorlatot ez miatt. Gyógytornázni viszont minden nap szoktam. Persze ez a gyakorlatsor ahhoz képest sokkal, sokkal nehezebb, de amit csak lehetett, megcsináltam belőle, és nagyon jólesett.
Nagyon jó volt végig a kontroll, így tényleg megmozgattam magam. Ezután is igyekezni fogok. Nagyon, nagyon köszönöm a lehetőséget, épp a térd problémáim miatt nem járok semmilyen csoportba, mert a gyakorlatok nagy részét sajnos nem tudom elvégezni.
Nagyon, nagyon ügyes vagy, és csoda jól nézel ki! Még egyszer köszi ezt a szuper jó kezdeményezést!”

„Sasi! Nagyon örülök, hogy így videón keresztül is tartasz edzést. Bár a bokám még sok mindent nem enged, de amit tudtam, azt lelkiismeretesen megcsináltam a hétfői edzésből. Már nagyon hiányzott, bár tudom, hogy még nagyon messze vagyok attól, hogy végig tudjak csinálni egy olyan igazi Sasi-féle edzést. Ezért vagy te igazán jó edző!”

„…A Te utad lesz meglátod! Hiszen drága Édesanyádtól örökölted a tehetséget. Menni fog, csak bízz magadban! Eddig is nagyszerű dolgokba fogtál és csodásan sikeredtek. Közel vagy az emberekhez, közel tudsz kerülni, – és ez mindennél fontosabb. Van egy ilyen tehetséged. Ezt őrizd és fejleszd!”

„Remélem tegnap délután csuklottál.
Nincs is nagyobb elismerés, amikor az egyik edző dicséri a másik munkáját.
… Vikinél jártam és nem győzött Téged dicsérni, hogy mennyire látszik az alapgyakorlatok kivitelezésénél (testtartás, szabályos gyakorlatvégzés), hogy kinél tanultam. Büszkék vagyunk rá, hogy Nálad edzhetünk! Jó pár edzőnél megfordultam már, de Tőled tényleg tanulhatunk.”

„Na szóval az van, hogy azonnal nekiálltunk a tervnek.
Ami azt jelenti, hogy most már lassan egy hónapja csináljuk a diétát, amit átküldtél. Szóval a lényeg, hogy az egy hónap alatt rengeteg pozitív változás történt, úgyhogy ezúton is nagyon hálásan köszönjük a segítségedet!!!!
Sosem gondoltam volna, hogy meg tudjuk csinálni és azt meg pláne nem, hogy ilyen eredményesen! Jelenleg súlyban ez annyit jelent, hogy mindketten kb. 4 kilóval vagyunk könnyebbek!!! Szerintem ez tökéletes!
Szóval annyira bejött ez a fajta étkezés és persze sok mozgás, hogy egyelőre nem is változtatunk rajta!! A legmeglepőbb, hogy lusta kaja függő volt mindkettőnk és most!?! Mintha kicseréltek volna!
Szóval el sem tudom mondani mennyire hálás vagyok! Megadtad a kezdő seggbe rúgást.”

„Elmondhatom véleményem, bár aki Téged ismer, pontosan tudja, milyen vagy az edzéseken: segítesz, ha kell kijavítasz, dicsérsz, biztatsz, bízol, támogatsz, mosolyogsz, mosolyogtatsz! Önzetlen, segítőkész vagy, hatalmas szívvel!”