SASOLÓ - SAS ANDIVAL

Úgy éreztem, hogy a Facebookon az Eddz testben és lélekben – Sasival oldalam maradjon meg a test és lélekedzésnek. Oda írnék továbbra is az edzésekkel kapcsolatos gondolataimról, a mindennapi, engem ért hatásokról, érzésekről, észrevételekről.

A Sasoló – Sas Andival Facebook oldalamon viszont egyéb tevékenységeimet szeretném bemutatni, amelyek számomra izgalmasak, érdekesek, nagyon újak, amikben még tapasztalatlan vagyok, viszont rettenetesen vonzanak.

Azért kapta ez az oldal a Sasoló nevet, mert május közepétől az Antritt Rádióban elindult egy új magazinműsor, ahol Csötönyi László a műsorvezető társam, s szerettünk volna adni egy olyan nevet, amiben benne vagyok, úgy teljesen, igazi Sasisan.

Érdekes a név kiválasztása is, sokat gondolkodtunk, s végül Kontor Tamás zeneszerző, énekesnek köszönhetem a végső névválasztást, ez az Ő ötlete volt. Így a műsor első vendége természetesen Tomi volt.

A magazinműsorral célunk, hogy frissítsük a Rádió arculatát, új lendületet, izgalmat, érdekességet hozzunk az életébe, jobban bevonjuk a hallgatókat a műsor szerkesztésébe, kitaláljunk új műsorrészeket, sok-sok interjúban, játékokban, programajánlókban gondolkodunk.

Szeretnénk, ha a hallgatók aktív részesei lennének a műsornak, így várjuk az ötleteket, témajavaslatokat, kivel hallgatnának szívesen interjúkat, kire kíváncsiak, vagy van-e olyan személy a közelükben, akiről úgy gondolják, hogy érdemes lenne bemutatni.

Bízunk abban, hogy a terveink, az álmaink a hallgatókkal együtt megvalósulnak és közösen egy szórakoztató, érdekes, informatív magazinműsort sikerül létrehoznunk.

Szerettem volna egy „Szakértőnk válaszol” rovatot indítani, mert úgy éreztem, hogy egyes témák megkívánják azt, hogy ne csak laikusként beszélgessünk bizonyos dolgokról, hanem hallgassuk meg a szakember véleményét is.
Biztos vagyok benne, hogy nem csak nekünk, hanem a rádió hallgatói számára is sok új, érdekes, elgondolkodtató információt, véleményt, tapasztalatot hallhatunk majd.
Igyekeztem olyan szakembereket megkeresni és felkérni a beszélgetésekre, akiket tisztelek, régóta ismerek, s akik a mai igencsak közkedvelt szóhasználattal élve hiteles emberek.
 
És kik is Ők?

Manhalt Dóra kineziológiával (annak eszközeivel és módszerével) és az emberek segítésével foglalkozik. Gyermekek és felnőttek egyaránt megfordulnak nála egyéni- és csoportos foglalkozások keretében. Célja, hogy segítse az embereket abban, hogy másképp tudjanak nézni magukra, az életükre, a körülöttük lévő emberekre és helyzetekre, hogy meglássák, a félelmeiken, a blokkokon túl is van élet és merjenek élni a lehetőségeikkel.

Bízik abban, hogy a rádiós beszélgetések alkalmával fel tudja hívni majd a figyelmet egy más nézőpontra, elgondolkodásra tudja késztetni a hallgatókat, ami pedig oda vezethet, hogy tudnak változtatni eddigi szokásaikon, meglátásaikon.

Kitanics Márk három gyermek édesapja, pszichológus. Gyermekek és felnőttek pszichodiagnosztikájával egyaránt foglalkozik, emellett az egészséges életmód és a sport is közel áll hozzá. Lokálpatrióta, úgy véli, Szekszárd és környéke a legszebb a világon, és szerencsés, hogy egy ilyen remek borvidéken él. Fontosnak tartja a kritikus gondolkodást, erénynek az empátiát.

Tóth Mónika pszichológus, mediátor, facilitátor. Mónika Szekszárdon él, két nagylány édesanyja, akik 18 és 20 évesek. Addikcióval és pszichiátriai betegségekkel foglalkozó rehabilitációs intézetet vezet tulajdonos társával Kecskeméten.

Egyéni kliensekkel és csoportokkal önismeret, énerő és megküzdési stratégiákkal egyaránt foglalkozik, továbbá társával mediációkat és cégeknél személyiség fejlesztéseket tartanak. Empátia, elfogadás, pszichés jóllét – ezek fontosságát hangsúlyozza munkája során.

Az elhangzott beszélgetéseket ezen az oldalon tudjátok visszahallgatni.