SPORTRUHA FOTÓZÁS

Szombati napokon, kora reggel, edzésről hazafelé sétálgatva van időm a boltokba benézni. Ilyenkor szoktam egy picit beszélgetni is, ápolom a kapcsolataimat. Egyik alkalommal benéztem a kedvenc fehérnemű boltomba, az Arany János utcai Fehérnemű Bolt Szekszárd-ba, ahol az üzlet tulajdonosa, Bognár Cecil is ott volt Andin és Ágin kívül, akik rendkívül kedvesek, segítőkészek, figyelmesek, sokszor jobban tudják mi kell nekem, mint én magam.

Szóval Cecillel szóba elegyedtem – bevallom igazán jó szeme és érzéke van a női fehérneműkhöz – mint „falumbélivel”. (jobban mondva szüleink származnak egy faluból, szomszédok és barátok voltak).

Épp egy szerződés megkötésén gondolkodott. A CCK Cocktail Sport fitness ruházat értékesítésével foglalkozó cég kereste meg, s ezzel kapcsolatban kérte a tanácsomat, véleményemet.

Fantasztikus színekben, fazonokban kaphatóak (sportfelsők, atléták, topok, laza felsők illetve rövid, hosszú és capri nadrágok), az anyaguk pedig maximálisan alkalmas edzésre, kiváló nedvszívó hatásúak, kényelmesek.

A kérdés az volt, hogyan valósítsuk meg ezt a bemutatót, milyen keretek között, ki legyen a fotós, s hol legyen a helyszín.

Wágner Évána fotóstúdiójában akkor jártunk legelőször, amikor Édesanyám 70. születésnapjára Lillától egy családi fotózást kapott ajándékba.  A fogadtatás és a  hangulat végig családias volt,  és sok esetben  egy-egy beállítás nagy röhögésbe fulladt. Azt hiszem, könnyű feladatunk volt egymással, nem mondható rólunk el, hogy merev család lennénk.  A szimpátia azóta is töretlen, még ha személyesen ritkán is találkozunk, de számomra nem volt kérdés, hogy erre a fotózásra Évit kérjem fel.

Többször jártam már a Donautica Étterem és Hotelben egy kávéra vagy ebédre, s mindig nagyon szívélyes és örömteli volt a találkozás. Az egyik alkalommal villámcsapásként ért a felismerés, hogy megtaláltam azt a helyszínt, amit megálmodtam a fotózáshoz. A gondolatot tett követte, s a kérdésemre, hogy jöhetünk-e fotózkodni, azonnal igen volt a válasz az étterem részéről. Már akkor tudtam, hogy ez a hely más, mint a többi, pedig bárhová megyek, tényleg mindenhol szeretettel fogadnak.

Péntek délután kimentünk felmérni a terepet, megnézni, hogy milyenek a fényviszonyok, mekkora az a hely, ahol edzeni tudnék, vagy egyáltalán igénybe vehetjük-e a hotel egész területét.

Másnap csodaszép időre ébredtünk, szerencsések voltunk, kedvezett az időjárás, és kedvünkben járt az étterem személyzete is, hiszen egy gyönyörű, hűvös apartmant kaptunk, ahol nyugodtan tudtam öltözködni, s a lányok előkészíteni a szetteket. Bő 3 óra alatt végeztünk is, miközben minden pillanatát élveztük és kiélveztük a helyszínnek, a vendéglátásnak, annak a profi vendégszeretetnek, amiben részünk volt.

Hálás vagyok, hogy ilyen emberekkel hozott össze a sors, bízom benne, hogy nem ez volt az utolsó közös munkánk, van még bennünk annyi lendület, ötlet, hogy a jövőben is tudjunk valami újat, valami izgalmasat mutatni nektek.